Een gezonde werkplek

Door een gezonde werkplek, oftewel een verantwoorde ergonomische werkplek groeit de tevredenheid binnen een organisatie, en daarmee het werkplezier en de efficiëntie. Tegenwoordig investeert elk toekomstbestendig bedrijf in de juiste kennis en in bijpassend ergonomisch kantoormeubilair. Hiermee helpen wij graag.

Je weet dat een goede financiële gezondheid stoelt op een goede ergonomie. Niet voor niets wordt stilzitten ‘het nieuwe roken’ genoemd. En staan RSI, rugpijn en andere klachten bovenaan de statistieken voor ziekteverzuim. Deze kostenpost kun je met ons veel eerder, gemakkelijker en voordeliger voorkomen. Dankzij het juiste meubilair daalt het ziekteverzuim drastisch. En de productiviteit schiet omhoog.  Medewerkers werken prettiger, efficiënter en leveren betere resultaten. Ook hierbij liegen de statistieken niet: goede ergonomie zorgt voor een productieverhoging tot wel 36 procent.

een ergonomische bureaustoel

Kantoormedewerkers zitten gemiddeld acht uur per dag op hun bureaustoel en dit komt de gezondheid niet ten goede.

Onze meubels zijn daarom ontworpen voor een ergonomisch verantwoorde kantooromgeving. De bureaustoelen bieden daarnaast alle mogelijkheid tot individuele aanpassingen, zodat werknemers de hele dag door in de juiste houding zitten. De stoelen geven de rug extra ondersteuning, wat zorgt voor een hogere productiviteit en minder fysieke klachten.

Jouw thuiswerkplek

Thuiswerken neemt in steeds grotere mate toe. Waar we voorheen vijf dagen per week op kantoor zaten, werkt nu maar liefst 39% meerdere dagen per week thuis.

Een comfortabele en ergonomisch verantwoorde werkplek is bij thuiswerken net zo belangrijk als op kantoor. Het bevordert de productiviteit, concentratievermogen en voorkomt rug- en nekklachten. Het thuiskantoor hoeft absoluut geen stijlloos aanzicht te zijn, maar kun je met de juiste aanpak integreren in de huidige interieurstijl.

Wie regelmatig thuiswerkt moet van het thuiskantoor een ergonomisch verantwoorde werkplek maken. Verschillende aspecten dragen bij aan een gezonde werkomgeving, zoals een comfortabele bureaustoel, een ergonomisch bureau, maar ook voldoende lichtinval. Onze innovatieve bureaustoelen bieden ultiem zitcomfort en zijn ontworpen met aandacht voor design.