FAQ

Bestelling

Je krijgt van ons een mailtje zodra je bestelling is verstuurd. In dit mailtje zit een track & trace code zodat jij altijd kan zien waar je pakket momenteel is.

Alleen als je nog geen verzendbevestiging van ons ontvangen hebt, kan je jouw bestelling annuleren! Stuur ons even een berichtje via het contactformulier, dan zullen wij dit dan zo snel mogelijk oppakken. Het geld storten wij dan zo snel mogelijk terug op de rekening van herkomst.

Verzenden

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track & Trace informatie beschikbaar. Het kan dan tot 24 uur duren voordat het exacte bezorg moment bekend is.

De verzendkosten van bestellingen binnen de benelux nemen wij voor eigen rekening. 

Retourneren

Dit is uiteraard mogelijk! Ongeopende producten kunnen worden terug gestuurd binnen 14 werkdagen na ontvangst. Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Wanneer je een bestelling retourneert betaal je zelf de retourkosten. Retourneer je de gehele bestelling? Dan ontvang je het totale aankoopbedrag van ons terug.

Meld ’t ons graag even van tevoren als je een retourzending doet. Dit kan via ons contactformulier.

Allereerst natuurlijk onze excuses. Je kunt het beste direct een retouraanvraag doen door contact met ons op te nemen. Dit kan via ons contactformulier.

Je aanvraag wordt binnen maximaal 24 uur in behandeling genomen en wordt naar de volle tevredenheid opgelost!

Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze zo snel mogelijk verwerkt. Indien je geld van ons terugkrijgt, verwerken wij deze terugbetaling binnen 5 werkdagen. Retourneer je de gehele bestelling? Dan ontvang je het totale aankoopbedrag van ons terug. Het is afhankelijk van de snelheid van je bank wanneer het geld op je rekening staat. We zullen je in ieder geval altijd op de hoogte houden van de terugbetaling.