Over Chairlab

Chairlab is dé webwinkel voor bureaustoelen in Nederland voor zowel de zakelijke als particulieren klant. Wij staan bekend om de kwaliteit van onze bureaustoelen, de eerlijke prijzen en de extra service die wij de klant kunnen bieden. Door onze brede kennis over bureaustoelen en ergonomie kunnen wij u gemakkelijk helpen bij het kiezen van een bureaustoel die bij u past.
Chairlab is verbonden aan het bedrijf Perla kantoorinrichting uit Haarlem. Hier is tevens ook onze showroom waar wij u graag uitnodigen om al onze bureaustoelen uitgebreid te testen. 
ADRES
Jan Tademaweg 9, 2031CT Haarlem
CONTACTGEGEVENS
Info@chairlab.nl | +31(0)6 27114011
KVK en BTW
74590162 |  NL024100551B37
IBAN en BIC
NL04 KNAB 0403 6631 99 |  KNAB NL 2H

Wat andere over ons zeggen

★★★★

Op internet vond ik het lastig om de juiste bureaustoel te vinden. Gelukkig kon ik in showroom van Chairlab proefzitten op verschillende modellen en heb ik goed advies gekregen.

Ronald
★★★★★

Supersnelle, duidelijke en goede service.
Alles op en top geweldig geregeld!

Sergio
★★★★★

Heel prettig geholpen bij de aanschaf van de ergonomische bureaustoel. En zeer tevreden na al een hele week de stoel gebruikt te hebben.

Carolina
★★★★★

Heerlijke stoelen, compleet gemonteerd en keurig afgeleverd. Het contact met Ruben was snel, professioneel en fijn!
Ik had verwacht dat de stoelen iets vlotter geleverd zouden worden, desondanks toen ik hier naar vroeg werd mij direct de datum van aflevering doorgegeven en dit is juist gebleken.

M Hoeven
★★★★★

Ik heb een goede ervaring gehad met Chairlab. Ze waren flexibel in hun bestelling (last-minute adreswijziging) en altijd goed bereikbaar. Ik kan iedereen aanraden een bureaustoel te kopen bij Chairlab.

Lewis